Nieuws

Oxfam Wereldwinkel Lievegem gaat van start in maart 2019!

Oxfam Wereldwinkel Lievegem gaat van start in maart 2019!

Vanaf maart 2019 start een groep enthousiaste wereldwinkeliers van Oxfam Wereldwinkel Zomergem, Waarschoot en Lovendegem in  de nieuwe gemeente Lievegem op de  locatie in Lovendegem, Dorp 11. De huidige Oxfam Wereldwinkel Lovendegem wordt vanaf dan Wereldwinkel Lievegem. Tegelijk verdwijnen de wereldwinkels van Waarschoot en Zomergem uit het dagelijkse straatbeeld.

Er wordt intens nagedacht hoe we op de beste manier de krachten kunnen bundelen om in de volledige gemeente Lievegem actief aanwezig te blijven. Online winkelen en aan huis bestellen, een afhaalpunt in de deelgemeenten Waarschoot en Zomergem of af en toe een evenement, het zijn maar enkele mogelijkheden die nu al ontwikkeld worden. Kijk alvast uit naar nieuws over deze nieuwe initiatieven.

De nieuwe ploeg Oxfam Wereldwinkel Lievegem staat open voor iedereen in Lievegem die zin heeft om mee te werken aan eerlijker handelsrelaties en aan een meer duurzame wereld. Wil je betrokken worden bij deze nieuwe stap die onze drie wereldwinkelgroepen zetten? Heb je andere frisse ideeën om aan onze doelstellingen te werken?

Neem dan contact op met Monique De Vos (monique.de.vos2@telenet.be)

Voor Lovendegem: Kom eens langs in de winkel (Dorp 11) of mail naar frieda-vanvlaenderen@telenet.be of lenamerveillie@hotmail.com.  

Auteur: